CepTeam Ana Sayfa

Tam Görünüm: Menüyü otomatik başlatmak isteyenler için
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Sanırım bir arkadaş böyle bir uygulama var mı diye sormuştu.Burası cepteam olmasa da oldururuz.Telefonu açarken menünün otomatik başlamasını isteyenler bu dosyayı telefonunuza yükleyin.Telefonu açtığınız zaman menü kendiliğinden başlatılacaktır.Ayrıca bu dosyayı yükledikten sonra telefonun biraz daha hızlandığını göreceksiniz.
saol kardes deneyelim bakalım
saol kardeş çok güzel tam aradıgım pro.
Kardes nasıl oluyo hızlanma cok farkediliyormu?
evet hız lan ma fark ediyor ben yülkledim menüyü tıkladım hemen acıyor kasılma felen bişi cik kalması cok süper calışıyor işe yarıyor

kısaca cooooooook teşekkürler saolun
huseyin00 Yazılan:Sanırım bir arkadaş böyle bir uygulama var mı diye sormuştu.Burası cepteam olmasa da oldururuz.Telefonu açarken menünün otomatik başlamasını isteyenler bu dosyayı telefonunuza yükleyin.Telefonu açtığınız zaman menü kendiliğinden başlatılacaktır.Ayrıca bu dosyayı yükledikten sonra telefonun biraz daha hızlandığını göreceksiniz.

Hocam bi sorum olacaktı [COLOR=#366092]SYSTEM/SW_AUTOEXEC deki *.aex dosyasını nasıl editleyebiliriz.(istediğim proyu çalıştırmak istiyorum diyelim)[/COLOR]
ben X-plore ile yaptım ama işlev görmüyo.135byte tan 52 byte düşüyo.içeriği değişiyo. yardımcı olurmusun..
kasılma sadece ilk girişde olur ikincisinde olmaz ki...
harikasınız tesekurleeeeeeeeeeeeeeeeer
bu sadece telefon tamamen açılınca mı çalışıyor?
yani pin kodu sorduğu sırada çalışcak şekilde yapabilirmiyiz?

telefonu tamamen açmadan mp3 player uygulamasını başlatmak istiyorum Smile
6670 te çalışmadı.menü hızlandı ama açıldığında menü a.ılmıyor
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler