![[Resim: entufullgc3.gif]](http://img404.imageshack.us/img404/2989/entufullgc3.gif)
Yükleme
önce turkish-english-turkish versiyonunu kurun sözlük onun içinde daha sonra 2.00 kurun hata mesajı artık çıkmayacaktır
ingilizce ses modülleri ve kurulumu
standard 5000 kelime Ziyaretçiler linkleri göremezler. Lütfen kaydolmak için buraya tıklayınız.
advanced 10000 kelime Ziyaretçiler linkleri göremezler. Lütfen kaydolmak için buraya tıklayınız.
golden 20000 kelime Ziyaretçiler linkleri göremezler. Lütfen kaydolmak için buraya tıklayınız.
kurulum önce telefonunuzu bilgisayara bağlayın sonra zip içinden çıkan exe dosyasını açın ses modüllerini telefonunuza kuracaktır
Alıntıdır ( seth2003 )
Slovoed Türkçe Programı burda Türkçeleştirme DDebbuS arkadaşımıza aittir
Ziyaretçiler linkleri göremezler. Lütfen kaydolmak için buraya tıklayınız.
Sonixin de dediği gibi pcye bağlanmayagerek yok arkadaşlar. İsterseniz Exeden çıkarıp upload edeyimsözlükleri ama bence gerek yok tek yapmanız gereken exe yi winrar ilebirlikte açıp SADECE .PRC UZANTILI DOSYAYI e:/system/apps/slovoeddicts klasörüneatacaksın ve işlem tamam.
Ayrıca telefonda hiç bir kasma olmuyorve bence ingilizce teleffuzlarını öğrenmek için çok kullanışlı biryöntem herkese tavsiye ederim. Ayrıca isteyenler ddebbus arkadaşımızınTürkçeleştirdiği slovoed sözlüğünü kurup içerisine bu modülleri entegreedebilir 
tek yapmanız gereken exe yi winrar ilebirlikte açıp SADECE .PRC UZANTILI DOSYAYI e:/system/apps/slovoeddicts klasörüneatacaksın ve işlem tamam
öncelikle emeginize saglık ama dosyalari indirdim içinden program ve documantes yazan iki klasör çıktı programdaki programı kurdum masaa üstünde hic ikon cıkmadı bilgisyarın başka yerındede raslamadım documantes dekileri klasöre attaım telefonda ama yine birşey olmadı bi yardımcı olsanız size zahmet
ahmetsahin Yazılan:tek yapmanız gereken exe yi winrar ilebirlikte açıp SADECE .PRC UZANTILI DOSYAYI e:/system/apps/slovoeddicts klasörüneatacaksın ve işlem tamam
öncelikle emeginize saglık ama dosyalari indirdim içinden program ve documantes yazan iki klasör çıktı programdaki programı kurdum masaa üstünde hic ikon cıkmadı bilgisyarın başka yerındede raslamadım documantes dekileri klasöre attaım telefonda ama yine birşey olmadı bi yardımcı olsanız size zahmet
Konuyu tam olarak anlamadım biraz daha açarsan yardımcı olayım.
şimdi söyle anlatayım dosyaları indirdim içinde buldugum dosyaları e de slovoeddics in içine attaım ama sesli çeviri yapmıyor sana zahmet onları birleştirip tek dosya haline getirsen sis olarak
bazen çeviri yaptırdığımda dıdıdıd diye bir sinyal sesi geliyor acaba neden???
ahmetsahin Yazılan:şimdi söyle anlatayım dosyaları indirdim içinde buldugum dosyaları e de slovoeddics in içine attaım ama sesli çeviri yapmıyor sana zahmet onları birleştirip tek dosya haline getirsen sis olarak
Ok vakit bulduğumda hallederim
sagolasın dostum çok iyi olur finaller geliyor biraz erken olsa iyi olur.
Bu çok iyi oldu işde elinize sağlık
Sx1 de sorunsuz kullanılıyor
663o da denedim sorunsuz çalışıyor.sesler ve telaffuzlar gayet güzel anlaşılır
![[Resim: 67.gif]](http://cepteam.gen.tr/forum/richedit/smileys/YahooIM/67.gif)