S60 PROGRAMLARDA BU PROGRAMI GÖREMİYİNCE EKLİYEYİM DEDİM.
AÇIKLAMA:[COLOR=#000000]3230 gibi Mesajları hafıza kartına kaydetmeyen telefonlarda bu program birebir.Mesajları hafıza kartına kaydetme.[/COLOR]
KULLANIŞI:[COLOR=#000000]Programa bir kere tıklayın iş tamamdır.
[/COLOR]
6600'da zaten mesajları hafıza kartına kaydetme özelliği var.6600'da gerekmez.
mysterious_boy Yazılan:mp3leri kaydetmiyo
Dosyalar için kullanamazsın.
Saygılar.
Arkadaşlar 6600da mesajları gelen,giden v.b mesajları nasıl hafıza kartına kaydediyorsa bundada öyle oluyor.Her türlü dosyayı kaydedebilir.
6600 da bu pro ya gerek yok.6600 için x-plore tarzı uygulamaları kullanarak mp3 lerinizi taşıyabilir yada kopyalayabilirsiniz.mesajlarınız mail klasörü içine girer ordan taşıyıp sonra da mesajlardan silebilirsiniz...saygılar
Bu program; gelen mesajları hafıza kartına kaydetme özelliği olmayan SX1 , 3230, ngage vb. telefonlarda kullanılır....
Ank***r***lı Yazılan:Bu program; gelen mesajları hafıza kartına kaydetme özelliği olmayan SX1 , 3230, ngage vb. telefonlarda kullanılır....
VE 6260
arkadaşlar ben bunu 6260'a kurdum ama şimdi kaldırmak istiyorum yöneticiden kaldırıyorum olmuyor gene aynısını yapıyor bunu nasıl kaldırabilirim acil yardım lütfen
Fexplorer yüklü ama hangi dosyayı sileceğimi bilemiyorum
bu yolu izleye bilirisniz e---system--apps--- programın adının olduğu klasör
pronun adının olduu klasörü silin o silinecektir ama yöneticide var gibi görünür