CepTeam Ana Sayfa

Tam Görünüm: BinarySaat Ekran Koruyucu (Ben yaptım)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: howtobcdih8.jpg]

Hep böyle bir saat arıyordum telefon için ama yoktu piyasada. Kendim yapayım dedim. Ekran görüntüsünü çekemedim telefonumdan.Bende temsili bi resim koydum okumasını anlatmak için.Buyrun nasıl saatin nasıl okunacağı:

Resimde gördüğünüz ışığı yanan bölümlerin karşılığındaki sayıları topluyorsunuz.

1. sütunda hiç biri yanmadığı için 0
2. sütunda 2 ve 4 'e karşılık gelenler işaretli. 2+4 = 6

3. sütun sadece 2'ye karşılık gelen yanıyor 2
4. sütun 8 ve 1'e karşılık gelenler yanıyor 8 + 1 = 9

İlk iki sütun saat, diğer iki sütun dakikayı gösterir. Bu tip bilgisayar meraklıları varsa diye gönderiyim dedim.

"Eğer yoksa kendin yap." - Ben Tongue
zamanını boşa harcama kardeş bunu kimse tercih etmez
[Resim: 11.gif]
Üsluplarımızda biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar. Emek verilmiş her şeye saygı gösterelim. Eleştirmenin de bir uslübu vardır unutmayalım.
kardes bunun uiq versiyonunuda yapabilirmisin?
symbuzzer Yazılan:kardes bunun uiq versiyonunuda yapabilirmisin?

uiq versiyonu nasıl oluyor bilmiyorum Sad üzgünüm
bunu mbm dosyalarını düzenleyerek yaptım.uiq sistemlerin nasıl çalıştığını bilmiyorum.
elinde uiq ekran koruyucu varsa gönderirmisin.incelemek isterim.

---

cemay13'e bilerek cevap vermemiştim ama şimdi vermek istiyorum:
"Konuşacağına icraat görelim.Daha iyisini yapabilirsen yap,göster"
sublieutenant Yazılan:şu mbm düzenleyici programına benimde çok ihtiyacım var yaa, setup varsa paylaşabilirmisin bizle?

Burada 2 adet MBM Düzenleme Programı verilmiştir...

Ziyaretçiler linkleri göremezler. Lütfen kaydolmak için buraya tıklayınız.
ilk baktigimda garip geldi ama simdi indiriyorum ve tesekkur butonuna basiyorum eline koluna saglik ilginc ama guzel ve umarim 7610 umda calisirt Smile
gerçi evil 2 tane program vermiş ama ben elimdeki başka bir programı veriyim.kullanması daha kolay geldi bana
ismi: mbm wizard

elinizdeki mbm dosyasını file->import bölümünden ekleyin.
sağ taraftaki bölümde mbm'nin içindeki dosyalrı göreceksiniz.istediğinizi tıklayıp alttaki "save selected bmp" yazan butona tıklarsanız bmp olarak kayıt edersiniz.daha sonra paintte açıp düzenleyebilirsiniz.
kolay gelsin.
Emeğine sağlık arkadaşım..
3230 da calışdı...
Gercekten güzel olmuş..
Beyenmeyenleri sen kafana takma beyenenler coğunlukda..
Buda önizlemesi:
[Resim: binaryssas0.png]
[FONT=Arial][/FONT]
eyw süperrrr
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler