Hep böyle bir saat arıyordum telefon için ama yoktu piyasada. Kendim yapayım dedim. Ekran görüntüsünü çekemedim telefonumdan.Bende temsili bi resim koydum okumasını anlatmak için.Buyrun nasıl saatin nasıl okunacağı:
Resimde gördüğünüz ışığı yanan bölümlerin karşılığındaki sayıları topluyorsunuz.
1. sütunda hiç biri yanmadığı için 0
2. sütunda 2 ve 4 'e karşılık gelenler işaretli. 2+4 = 6
3. sütun sadece 2'ye karşılık gelen yanıyor 2
4. sütun 8 ve 1'e karşılık gelenler yanıyor 8 + 1 = 9
İlk iki sütun saat, diğer iki sütun dakikayı gösterir. Bu tip bilgisayar meraklıları varsa diye gönderiyim dedim.
"Eğer yoksa kendin yap." - Ben

zamanını boşa harcama kardeş bunu kimse tercih etmez
![[Resim: 11.gif]](http://www.cepteam.net/cep/richedit/smileys/YahooIM/11.gif)
Üsluplarımızda biraz daha dikkatli olalım arkadaşlar. Emek verilmiş her şeye saygı gösterelim. Eleştirmenin de bir uslübu vardır unutmayalım.
kardes bunun uiq versiyonunuda yapabilirmisin?
symbuzzer Yazılan:kardes bunun uiq versiyonunuda yapabilirmisin?
uiq versiyonu nasıl oluyor bilmiyorum

üzgünüm
bunu mbm dosyalarını düzenleyerek yaptım.uiq sistemlerin nasıl çalıştığını bilmiyorum.
elinde uiq ekran koruyucu varsa gönderirmisin.incelemek isterim.
---
cemay13'e bilerek cevap vermemiştim ama şimdi vermek istiyorum:
"Konuşacağına icraat görelim.Daha iyisini yapabilirsen yap,göster"
ilk baktigimda garip geldi ama simdi indiriyorum ve tesekkur butonuna basiyorum eline koluna saglik ilginc ama guzel ve umarim 7610 umda calisirt

gerçi evil 2 tane program vermiş ama ben elimdeki başka bir programı veriyim.kullanması daha kolay geldi bana
ismi: mbm wizard
elinizdeki mbm dosyasını file->import bölümünden ekleyin.
sağ taraftaki bölümde mbm'nin içindeki dosyalrı göreceksiniz.istediğinizi tıklayıp alttaki "save selected bmp" yazan butona tıklarsanız bmp olarak kayıt edersiniz.daha sonra paintte açıp düzenleyebilirsiniz.
kolay gelsin.