CepTeam Ana Sayfa

Tam Görünüm: Super Bluetooth Hack v1.07
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
Bir tür Bluetooth üzerinden Hack Programı Ama Yanımda iki telefon olmadığından deneyemedim nekadar işe yarar bilemem...Deneyip sonucu buraya yazarsanız sevinirim...
[Resim: btinfo5ec1.png]
selam
bu programı biliyorum ve kullanıyorum.videolarından izlediğim kadarıyla SE T610'da hatasız çalışıyor.Karşıdaki telefonla eşleştikten sonra bağlantı isteğini kabul edince çevapsız çağrılardan tutunda,joystick'ini hareket ettimeye kadar herşeyi yapabilirsiniz.ama başka telefonda tüm fonksiyonlarınnı çalıştığını görmedim.denediğim telefonlarda bağlandığım telefon üzerinden arama başlatma, telefonu kapatma ve gelen-giden çağrıları gösterme özellikleri çalışıyordu.T160 bulursam deneyeceğim Big Grin

Ayrıca programın 1.07 sürümü çıkmadı.şu anda 1.06 var.
1.07 olarak bulunanın ne kadar güvenilir olduğunu bilemiycem.
aynı zamanda adı Super bluetooth hack değil Big Grin

herkese iyi günler.güle güle
askerasker Yazılan:selam
bu programı biliyorum ve kullanıyorum.videolarından izlediğim kadarıyla SE T610'da hatasız çalışıyor.Karşıdaki telefonla eşleştikten sonra bağlantı isteğini kabul edince çevapsız çağrılardan tutunda,joystick'ini hareket ettimeye kadar herşeyi yapabilirsiniz.ama başka telefonda tüm fonksiyonlarınnı çalıştığını görmedim.denediğim telefonlarda bağlandığım telefon üzerinden arama başlatma, telefonu kapatma ve gelen-giden çağrıları gösterme özellikleri çalışıyordu.T160 bulursam deneyeceğim Big Grin

Anlatım için teşekkürler ama yinede denemek lazım...Ayrıca programın orjinal adı :Super Bluetooth Hack ve versiyonu 1.07dir.Bakın altta program içinde yazan bilgilerini aktarıyorum...Sizin bahsettiğiniz program benzeri başka bir program olabilir...

Manifest-Version: 1.0
MicroEdition-Configuration: CLDC-1.0
MIDlet-Name: 'Super Bluetooth Hack
Created-By: 1.5.0_08 (Sun Microsystems Inc.)
MIDlet-Vendor: Marek A edivA?
MIDlet-1: Candy, a, start
MIDlet-Version: 1.07
MicroEdition-Profile: MIDP-2.0
UyduTurk Yazılan:
askerasker Yazılan:selam

Anlatım için teşekkürler ama yinede denemek lazım...Ayrıca programın orjinal adı :Super Bluetooth Hack ve versiyonu 1.07dir.Bakın altta program içinde yazan bilgilerini aktarıyorum...Sizin bahsettiğiniz program benzeri başka bir program olabilir...

Manifest-Version: 1.0
MicroEdition-Configuration: CLDC-1.0
MIDlet-Name: 'Super Bluetooth Hack
Created-By: 1.5.0_08 (Sun Microsystems Inc.)
MIDlet-Vendor: Marek A edivA?
MIDlet-1: Candy, a, start
MIDlet-Version: 1.07
MicroEdition-Profile: MIDP-2.0

benim bildiğim kadarıyla adı BT Info ve resmi siteside Ziyaretçiler linkleri göremezler. Lütfen kaydolmak için buraya tıklayınız.
siteye girdiğinizde soldaki menüden BT Info'ya tıklarsanız ekran görüntülerinin aynı olduğunu göreceksiniz. Son versiyon olarakta 1.06 yazıyor.
Bu zaten yasal bir uygulama ama eşleşme gerekiyor
Bu da hackten ayırır bence
zaten T610 da vardı bi arkadaş benim C diskime girebilmişti
telefonum sağlam olsaydı da ben de deneyebilseydimSad
Ziyaretçiler linkleri göremezler. Lütfen kaydolmak için buraya tıklayınız.

T610'lu videosu burda Smile
nokialarda tekl düzgün çalışan telefonu kapatma ve arama yapma(yapılan aramayı sonlandırma,bekletme) Big Grin
bazılarında rehberede erişebilirsiniz.
I have got sx1 and this program doesn't work.
selma arkadaslar!' bu program acaba sonyericsson p800de calısırmı?
cevabınızı bekliyorum!
iyi gunleri iyi calısmalar!
Majki90 Yazılan:I have got sx1 and this program doesn't work.

This app properly works on T610 only. In other devices it still has some problems about controlling the device
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler